Часті питання та відповіді 2023-08-12T18:21:19+02:00

Часті питання та відповіді

🌟 🌟 🌟 🌟 🌟 ПЕРЕВАГИ  On-Лайн 24/7  🌟 🌟 🌟 🌟 🌟
🌟 🌟 🌟 🌟 🌟  для КЛІЄНТА 🌟 🌟 🌟 🌟 🌟

💺КЛІЄНТ ОТРИМУЄ КОМФОРТ
       ЛОМБАРД В СМАРТФОНІ  📲

💸 Не втрачає час для поїздки до ломбарду для сплати кредиту та  %

🆘💵💳24 години 7-м  днів на тиждень і навіть вночі в будь-якому куточку світу  🌍 може отримати кредит   💸  заново на карту

👨‍👩‍👧‍👦 Сусіди і друзі не знають де отримує кредит, не бачать куди ходить
 😷Covid-19 не страшний  – зайвий раз не потрібно зустрічатися з людьми

Чи можна сплачувати відсотки не приходячи до відділення?

Так, скориставшись послугою сплати відсотків та суми позики он-лайн, або через термінали самообслуговування платіжної системи EasyPay та її пратнерів.

Що може бути предметом застави?

Предметами застави можуть бути:
– ювелірні вироби з золота та срібла, а також брухт дорогоцінних металів;
– побутова техніка.

Які терміни надання позики?

Мінімальний термін кредитування 1 день, максимальний для виробів з дорогоцінних металів – 30 днів, для побутової техніки – 14 днів. Після закінчення терміну договору, при умові сплати відсотків за користування коштами, можлива пролонгація. Кількість пролонгацій не обмежена.

Які відсоткові ставки?

З актуальними відсотковими ставками Ви можете ознайомитись в розділі КОНТАКТИ натиснувши на відділення до якого плануєте звернутися та переглянувши копію  Наказу «Про встановлення вартості дорогоцінних металів в ювелірних та побутових виробах при прийомі в заклад». Для точнішого розрахунку суми позики та нарахованих відсотків можете скористатись нашим КЕДИТНИМ  КАЛЬКУЛЯТОРОМ.

А можна дешевше?

Так, можна. Для постійних, сумлінних клієнтів діє програма лояльності, виражена в збільшенні оцінної вартості та знижені відсоткової ставки. З бонусними відсотковими ставками Ви можете ознайомитись в розділі КОНТАКТИ натиснувши на відділення до якого ви плануєте звернутися та переглянувши розділ 3 Наказу «Про встановлення вартості дорогоцінних металів в ювелірних та побутових виробах при прийомі в заклад».

Які документи потрібно для оформлення?

Для нових клієнтів паспорт громадянина України та реєстраційний номер облікової картки платника податків (ідентифікаційний код), ID-карта або застосунок “Дія”.  Для клієнтів, які вже користувалися нашими послугами: паспорт громадянина України; паспорт громадянина України для виїзду за кордон; дипломатичний паспорт України; службовий паспорт України; посвідчення особи моряка;  посвідчення члена екіпажу; посвідчення особи на повернення в Україну; тимчасове посвідчення громадянина України; посвідчення водія; посвідчення особи без громадянства для виїзду за кордон; посвідка на постійне проживання; посвідка на тимчасове проживання; картка мігранта;  посвідчення біженця; проїзний документ біженця; посвідчення особи, яка потребує додаткового захисту; проїзний документ особи, якій надано додатковий захист; застосунок “Дія”.

Які документи потрібно для пролонгації?

Для пролонгації достатньо Вашого Договору, додаткові документи не потрібні. За наявності Договору відсотки за Вас може сплатити будь-хто.

Які документи потрібно для викупу?

Для викупу предметів застави обов’язково потрібен Договір та будь-який документ з переліку: паспорт громадянина України; паспорт громадянина України для виїзду за кордон; дипломатичний паспорт України; службовий паспорт України; посвідчення особи моряка;  посвідчення члена екіпажу; посвідчення особи на повернення в Україну; тимчасове посвідчення громадянина України; посвідчення водія; посвідчення особи без громадянства для виїзду за кордон; посвідка на постійне проживання; посвідка на тимчасове проживання; картка мігранта;  посвідчення біженця; проїзний документ біженця; посвідчення особи, яка потребує додаткового захисту; проїзний документ особи, якій надано додатковий захист; застосунок “Дія”.

Чи обов’язково викупити предмет застави після закінчення терміну договору?

Ні, не обов’язково. Для збереження Вашого предмету достатньо сплатити відсотки за користування, при цьому договір продовжиться на той же термін та на тих же умовах, що й при укладанні. Така операція називається ПРОЛОНГАЦІЯ. Хочемо звернути Вашу увагу, що при пролонгаціїї  можливе також і часткове погашення суми позики – тобто всі кошти сплачені понад суму нарахованих відсотків спрямовуються на погашення позики.

Чи може викупити мій предмет хтось інший?

Ні. Викуп здійснюється особисто клієнтом при наявності документу, що підтверджує особу та договору закладу майна.

Чи можу я взяти меншу суму ніж мені пропонують?

Так, звичайно. Якщо Вам не потрібна вся сума кредиту – можете взяти тільки її частину. Наголошуємо, що кошти, які Ви не добрали, нікуди не зникають – можете отримати їх в будь-який час, як на відділенні, так і скориставшись нашим новим сервісом доборів он-лайн. Зверніть увагу – щоб скористатись сервісом доборів он-лайн, потрібно залишити номер своєї банківської карти при оформленні договору  позики на відділенні.

Що таке кредитна лінія?

Кредитна лінія – це новітня послуга нашої компанії, яка дозволяє Вам керувати коштами та контролювати договори застави он-лайн. Зокрема доступні наступні операції: погашення відсотків, сплата суми позики, добір залишку коштів.

Що таке добір?

Добір – це операція з отримання залишку коштів Вашої застави. Такі залишки виникають, коли при оформленні отримуєте не всю запропоновану суму, або коли частково гасите суму позики. Дізнатись суму недобраного залишку та здійснити добір можна на відділенні, або скориставшись сервісом доборів он-лайн. Зверніть увагу – щоб скористатись сервісом потрібно залишити номер своєї банківської карти при оформленні договору  позики на відділенні.

Якщо клієнт робить добір, то тіло кредиту збільшується на суму «ДК» + Р%, де «ДК» – сума добору за кредитом; Р% – Розмір річної відсоткової ставки за користування Кредитом, за умови вчасного виконання Позичальником своїх зобов’язань, визначається за формулою: Р% = Д%*КД (де Р% – це річна відсоткова ставка; Д% – денна відсоткова ставка, вказана в п. 8 Специфікації; КД – кількість днів в році).

Я залишив на відділенні копії паспорту та ідентифікаційного коду. Ви не візьмете на мене кредит?

Ні, не візьмемо. Зберігання копій Ваших документів а також неправомірне використання регулюється ЗАКОНОМ УКРАЇНИ Про захист персональних даних (Відомості Верховної Ради України (ВВР), 2010, № 34, ст. 481) Документ 2297-VI, чинний, поточна редакція — Редакція від 20.03.2020, підстава – 524-IX, а також низкою законодавчих актів України, порушення яких тягне за собою суворе покарання, кримінальну відповідальність з позбавленням волі.

Мені пропонують заповнити заяву, в якій потрібно вказати номер  моєї банківської карти. Це безпечно?

Так, це цілком безпечно. Номер Вашої карти не дає змоги проводити будь-які операції з нею і використовується виключно для зарахування коштів при операціях застави та доборах он-лайн.

Який порядок нарахування відсотків?

Сума відсотків за користування сплачується в день погашення чи подовження Договору, при цьому враховується перший день надання Кредиту та не враховується день погашення або сплати відсотків за користування Кредитом.

Сума відсотків вказана в Договорі розраховується в залежності від кількості днів, на яку укладено договір. Сума відсотків може змінюватися в залежності від фактичної кількості днів користування Кредитом: якщо погашення чи продовження проводиться раніше ніж термін вказаний в Договорі – сума відсотків зменшиться, якщо пізніше – сума зросте.

Мінімальним строком для нарахування відсотків є один календарний день – тобто при заставі і викупі  (пролонгації)  предмету в один день клієнт сплачує відсотки за один повний день користування кредитом.

Чи можна погасити тіло кредиту, не сплачуючи відсотки?

Ні, не можна.  Першочергово сплачуються відсотки за користування і тільки після цього тіло кредиту.

За якою формулою розраховуються відсотки?

Розмір річної відсоткової ставки за користування Кредитом, за умови вчасного виконання Позичальником своїх зобов’язань, визначається за формулою: Р% = Д%*КД (де Р% – це річна відсоткова ставка; Д% – денна відсоткова ставка, вказана в п. 8 Специфікації; КД – кількість днів в році).

Як нараховуються відсотки при декількох доборах по одному договорі в один день?

При першому доборі за день відсотки нарахуються в залежності від фактичної кількості днів користування Кредитом на день проведення операції. За кожен наступний добір, проведений протягом одного дня, клієнт сплачує відсотки за один повний день користування кредитом.